05 Feb
05Feb

Bilim adamları, küresel ekonomik faaliyete ağırlık veren ve hızla yayılan Corona virüsüne karşı etkili bir ilaç geliştirdiklerini bildiren petrol fiyatları Çarşamba günü% 3'ten fazla arttı.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) ve üretici müttefiklerinin, küresel petrol talebi üzerinde, onu daha fazla destekleyen ve Ocak ayının başından bu yana% 20'den fazla düşüş gösteren potansiyel baskıyı karşılamak için daha fazla kesinti yapmayı düşündükleri haberi.

ABD Brent tipi ham petrol ve Batı Teksas Orta Vadeli (WTI) ham vadeli işlemler sabah ticaretinde% 3'ten fazla arttı. 0947 GMT'ye göre Brent ham petrolü 1.44 $ veya% 2.6 artışla 55.40 $ 'a yükseldi ve (WTI) 50.80 $' dan 1.19 $ veya% 2.4 yükseldi.

Yorumlar
* Bu e-posta internet sitesinde yayınlanmayacaktır.